Om Jularbo keramik

Hej och varmt välkommen till min sida.

Här kan du läsa lite om mig, mitt skapande och nystartade företag - Jularbo keramik.

På vår gård i Jularbo belägen i Avesta, södra dalarna får jag möjlighet att vara nyfiken och kreativ varje dag. Skapandet är mitt andningshål och min dröm. Sedan snart två år tillbaka är skapandet även mitt yrke och min inkomst.

Här har jag min lilla keramikbutik tillsammans med min verkstad. Om du vill besöka mig har gårdsbutiken öppet enligt överenskommelse samt vid datum som skrivs ut på facebook och instagram, sök jularbo keramik  .

Under påsken 2020 kommer jag att delta i konstrundan i Avesta. Då håller jag och många fler öppet i våra ateljer och visar våra alster. Vi har öppet långfredag, påskafton, påskdag och annandag påsk kl 11-17 alla dagar.

Varmt välkommen

Anna Axelsson