Jag heter Anna Axelsson och jag är 35 år.

Jag är utbildad undersköterska och sjuksköterska och har arbetat i vården sedan gymnasiet. 

Dessa år i vården har gett mig perspektiv på livet. Att drömmar inte bör skjutas upp, att livet är ändligt. Där har jag också träffat de mest inspirerande och generösa människor - patienter, anhöriga och kollegor. De inspirerar mig varje dag och är en stor anledning till att jag vågade ta steget och byta inriktning i livet. 

För 5 år sedan skrev jag upp min dröm på en lapp - "Varje morgon vill jag vakna, titta ut genom fönstret och bestämma själv vad jag ska göra under dagen! Jag vill vakna nyfiken"

Och ärligt - vem önskar inte det? Men det är faktiskt den drömmen jag kämpar för att nå nu. Min gård rymmer alla delarna jag behöver. Här kan jag dreja, måla, odla, ta emot kunder och samtidigt alltid vara nära min familj och mina djur. Djur och miljö är min hjärtefråga sedan barnsben och jag önskar att alla delar i mitt företag ska bli till ett kretslopp. Alltid återanvända den lera som blir över, trasiga skärvor blir till skulpturer, bivax och honungsrester blir den bästa tvålen och salvorna. Att få väcka intresse för odling, skapande och bin genom besök på gården. 

Kommer jag att lyckas? Vi håller tummarna <3 

Kram Anna